Γνωρίστε την Python με το Code Club of Corfu

Θέλετε να μάθετε τα μυστικά του προγραμματισμού;

Θέλετε να εκφραστείτε δημιουργικά αξιοποιώντας τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες;

Θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας ηλεκτρονικά παιχνίδια;

Θέλετε να γνωρίσετε την Python, μια από τις πλέον δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού;

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ σε μία ή περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην εθελοντική λέσχη προγραμματισμού της Κέρκυρας (Code Club of Corfu).

Στις συναντήσεις της λέσχης θα έχουμε την ευκαιρία να προγραμματίσουμε με την γλώσσα Python και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του προγραμματισμού των Η/Υ.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε 5 Σάββατα από τις 21/1/2017 έως 18/2/2017 από τις 17:00 μέχρι 19:00 το απόγευμα στο εργαστήριο πληροφορικής του 3ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Η πρωτοβουλία γίνεται σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Ιονίων Νήσων και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Κέρκυρας και εντάσσεται στο επιμορφωτικό πρόγραμμα εκπαιδευτικών Πληροφορικής “Μαθαίνοντας και διδάσκοντας Python, μέσα κι έξω από το σχολείο” (http://www.music.tuc.gr/projects/py4hs/). Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται από το Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων του Πολυτεχνείου Κρήτης (http://www.music.tuc.gr/) και είναι ενταγμένο στην πρωτοβουλία CS4HS της Google (https://www.cs4hs.com/) με στόχο την ευρεία διάδοση των γνώσεων προγραμματισμού στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση παγκοσμίως.

Την ευθύνη της πρωτοβουλίας και της λειτουργίας της εθελοντικής ομάδας που ξεκινούμε έχουν οι εκπαιδευτικοί:

Αλεξίου Κώστας καθηγητής πληροφορικής (3ου ΓΕΛ)

Κώτη Ελένη καθηγήτρια πληροφορικής.

Παραδείσης Νίκος καθηγητής πληροφορικής (2ου ΕΠΑΛ)

Ψαρράκης Μάρκος καθηγητής πληροφορικής (2ου ΕΠΑΛ)

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο