Δημιουργήστε ξεχωριστά Βίντεο με το Animoto for Education

Το Animoto είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που μας επιτρέπει χωρίς κόπο και χρόνο να δημιουργήσουμε ξεχωριστά βίντεο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές φωτογραφίες ή/και βίντεο και τα υπόλοιπα τα φροντίζει η εφαρμογή στην οποία θα κάνετε λίγες μόνο ρυθμίσεις. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Επισκεφτείτε τον Ιστότοπο της εφαρμογής, επιλέξτε η δωρεάν έκδοση (Trial) και τον τύπο του βίντεο που θα δημιουργήσετε:

Στη συνέχεια θα επιλέξετε τη μορφή που θα έχει το βίντεό  σας μέσα από μια μεγάλη ποικιία θεμάτων:

Αφού κάνετε τα παραπάνω είστε έτοιμοι να προσθέσετε τις φωτογραφίες σας, τα βίντεό σας και να τα τοποθετήσετε με τη σειρά που επιθυμείτε. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε τη μουσική που θα συνοδεύει το βίντεό σας, επιλέγοντας κάποιο από τα τραγούδια της εφαρμογής ή ανεβάζοντας κάποιο δικό σας. Για κάθε εικόνα που ανεβάζετε μπορείτε να ορίσετε τη διάρκειά της, να προσθέσετε λογότυπο, κείμενο και να προσθέσετε κάποιο εφέ από τη δεξιά εργαλειοθήκη:

Σε κάθε σημείο της επεξεργασίας, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του βίντεό σας:

Αν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην παραγωγή του τελικού βίντεο (Produce) ή να συνεχίσουμε την επεξεργασία. Πρίν την παραγωγή θα χρειαστεί να συμπληρώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικές με το βίντεο που δημιουργούμε, και να ορίσουμε την ποιότητά του:

Μόλις το κάνουμε θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία (Finalizing) και μπορούμε είτε να κατεβάσουμε το βίντεο στον υπολογιστή μας, είτε να το μοιραστούμε μέσω κοινωνικών δικτύων. Πολύ χρήσιμη, η δυνατότητα για απευθείας μεταφόρτωση του βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube!

Γενικά πρόκειται για μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή, που δε θα προβληματίσει κανέναν! Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη δωρεάν (Trial) έκδοση, πλέον εμφανίζεται ένα υδατογράφημα της εφαρμογής. Παρόλα αυτά η εφαρμογή μας δίνει το δικαίωμα ως εκπαιδευτικοί να ζητήσουμε αναβάθμιση του λογαριασμού μας για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Έτσι μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Animoto for Education, και να αιτηθείτε αναβάθμιση λογαριασμού. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και η ανταπόκριση άμεση. Συμπληρώνουμε μερικές πληροφορίες για εμάς και το Σχολείο μας και το Animoto θα μας παρέχει για ένα χρόνο το animoto classroom plus account και θα μας στείλει στο email μας κωδικό ενεργοποίησης για χρήση από εμάς και 50 μαθητές μας! Εισάγουμε τον κωδικό στο λογαριασμό μας και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε:

Δε νομίζω να θέλετε κάτι παραπάνω! Απλά δοκιμάστε το!

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο