Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Ενημέρωση σχετικά με το 7ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Κέρκυρα

To 7ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και Παρασκευή 27- 28 Απριλίου 2017 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με ευθύνη Τοπικής οργανωτικής επιτροπής, που συντονίζει ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Ιονίων Νήσων, Γεράσιμος Πολυμέρης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Περιφ. Δ/νσης Εκπ/σης Ιονίων Νήσων, του Ιονίου Πανεπιστημίου, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο του μαθητικού φεστιβάλ θα υπάρξει η δυνατότητα να παρουσιαστούν έργα ψηφιακής δημιουργίας, τα οποία θα δημιουργηθούν: στα μαθήματα της Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο),, στις Βιωματικές Δράσεις του Γυμνασίου, στις Ερευνητικές Εργασίες (Project) των ΓΕΛ και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα (ΕΘΔ) των ΕΠΑΛ, σε κάποια Σχολική δραστηριότητα (Πολιτιστική, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντική) στην οποία συμμετέχει και ένας εκπ/κός Πληροφορικής κλ. ΠΕ19-20 ή σε κάποιο διαθεματικό/διεπιστημονικό σχέδιο συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και μαθημάτων άλλης ειδικότητας.


Η αφίσα για το 7ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Κέρκυρα:

Για την επιτυχή διοργάνωση του 7° Μαθητικού Φεστιβάλ  Ψηφιακής Δημιουργίας (http://digifest-ker.blogspot.gr), που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ της Κέρκυρας στις 27-28 Απριλίου 2017 σας υπενθυμίζω ότι:

-ΑΙΤΗΣΕΙΣ Συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο http://digifest-ker.blogspot.gr/p/blog-page.html

-Αν κάποιες ομάδες μαθητών, από σχολεία εκτός Κέκρυρας, επιθυμούν να παρουσιάσουν την εργασία τους εξ’αποστάσεως (ooVoo/Skype) ενημερώστε με πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Γεράσιμος Πολυμέρης

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Ιονίων Νήσων

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο