Διαγωνισμοί

Τελικά αποτελέσματα 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα τελικά αποτελέσματα του 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Το επίπεδο των Ιστοτόπων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, και αποδεικνύει το μεράκι και την αγάπη των εκπαιδευτικών για το Σχολείο και τους μαθητές τους!

Ο Ιστότοπος στον οποίο βρίσκεστε κατάφερε να κερδίσει το 3ο Βραβείο!

Ταυτόχρονα, ο Ιστότοπος του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής το οποίο υπηρετώ εδώ και 13 χρόνια, βρέθηκε στους 10 καλύτερους στην κατηγορία των Γυμνασίων, ΕΕΕΕΚ και ΣΔΕ (Ειδικός Έπαινος).

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συνασθήματά μου, παρόλα αυτά οφείλω να γράψω κάποια πράγματα για όλους εσάς, τους επισκέπτες των Ιστοτόπων μου.

Η ενασχόλησή μου με τις Ιστοσελίδες έχει ξεπεράσει τα 12 χρόνια. Ξεκίνησα να οργανώνω ψηφιακά το υλικό του Σχολείου μου, σε εποχές που “παλεύαμε” με Υπολογιστές και συνδέσεις διαδικτύου που δεν επέτρεπαν πολλά. Ακολουθούσα τους μαθητές μου σε όλες τις δραστηριότητες (Αθλητικά, Πολιτιστικά, Περιβαλλοντικά, Διαγωνισμούς, Φεστιβάλ) και προσπαθούσα να κρατώ αρχείο για τα πάντα. Το Γυμνάσιο και οι Λυκειακές Τάξεις Βασιλικής, ένα μικρό Σχολείο, 38 χιλιόμετρα δύσκολου επαρχιακού δρόμου μακριά από την πόλη της Λευκάδας ήταν και είναι ο χώρος στον οποίο προσπαθούμε, μαζί με τους συναδέλφους μας, όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρουμε στους μαθητές μας. Χωρίς αυτούς οι Ιστοσελίδες μου δε θα είχαν κανένα νόημα ύπαρξης, γι’ αυτό και  σε όλους τους μαθητές μου, από το 2004 μέχρι και σήμερα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ, γιατί στήριξαν τις προσπάθειες του “δασκάλου” τους, όπως με αποκαλούν, γιατί υπήρξαν δεκτικοί σε νέες προσεγγίσεις στη διδασκαλία, γιατί αξιολόγησαν και βοήθησαν με τις παρατηρήσεις τους για ένα καλύτερο Σχολείο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, από το Σχολείο μου (και όχι μόνο), που “αγκάλιασαν” την προσπάθειά μου. Που μου έγραψαν τα σχόλιά τους, που μου επισήμαναν παραλήψεις και λάθη. Που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς (σε Ελλάδα και Εξωτερικό), που παλεύουν για ένα καλύτερο σχολείο. Που μελετούν, κοπιάζουν και μοιράζονται τα “ευρήματά” τους, τα νέα εργαλεία, τις νέες τάσεις, ώστε να τα γνωρίσουμε, να τα χρησιμοποιήσουμε, και να τα εξελίξουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συντηρούν Ιστοτόπους σε πολύ υψηλό επίπεδο και δίνουν κίνητρο στους υπόλοιπους να βελτιωνόμαστε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που με στερήθηκε αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια, όσο εγώ ξενυχτούσα για αυτούς τους Ιστοτόπους.

Ελπίζω και εύχομαι ο Θεός να δώσει υγεία και δύναμη σε όλους μας, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, για ένα καλύτερο δημόσιο Σχολείο.

Παπαγεωργίου Νικόλαος (ΠΕ 19)

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο