Πρόσκληση στην κεντρική εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018

Η 6η Φεβρουαρίου πλησιάζει, και το κέντρο ασφαλούς διαδικτύου μας προσκαλεί στην κεντρική εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου:


Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Mε θέμα “Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου με σεβασμό: Ένα καλύτερο Διαδίκτυο ξεκινάει από εσένα” εορτάζεται και φέτος, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου,  η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου σε πάνω από 160 χώρες με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο.

Την ευθύνη οργάνωσης για τη χώρα μας έχει το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου SaferInternet4Kids του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας που θα πραγματοποιήσει Κεντρική Εκδήλωση στις 6 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:30 π.μ στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.

Η παρουσία σας στην κεντρική εκδήλωση θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς καθώς η προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη συνεργασία όλων των φορέων και κυρίως μέσω της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ατομική δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση μπορείτε να υποβάλλετε εδώ: https://saferinternet4kids.gr/sid-perigrafi/sid2018-d/symmetoxh-ekdhlwsh-sid-2018/

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ: https://saferinternet4kids.gr/sid-perigrafi/sid2018-d/pro-ekd-2018/

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Με εκτίμηση

Η Ομάδα του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – ΙΤΕ

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο