Όμορφα γραφήματα στη στιγμή με το Chartify

Οι περισσότεροι από εμάς, με το που ακούμε γραφήματα, το μυαλό μας πάει απευθείας στα λογισμικά επεξεργασίας λογιστικών φύλλων (Excel, Calc, κλπ). Φανταζόμαστε πίνακες με αριθμούς, στήλες με ποσοστά και πολύπλοκους υπολογισμούς. Αυτά που ανέφερα λειτουργούν αποτρεπτικά τόσο για μαθητές όσο και για εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα, πολλές παρουσιάσεις να στερούνται γραφημάτων ειδικά σε περιπτώσεις που κρίνονται απαραίτητα.  Όλα αυτά μπορείτε να τα ξεχάσετε αν έχετε τα δεδομένα που θέλετε να αναπαραστήσετε, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή Chartify!

Το Chartify δημιουργήθηκε για αυτούς που δε θέλουν να “μπλέξουν” με λογιστικά φύλλα, αλλά επιθυμούν να δημιουργήσουν σε χρόνο ρεκόρ ένα απλό γράφημα. Ας δούμε πως…

Επισκεφτείτε τον επίσημο και minimal ιστότοπο της εφαρμογής. Τη δεδομένη στιγμή θα δείτε ότι η εφαρμογή είναι σε beta (δοκιμαστική) έκδοση και 100% δωρεάν. Επιπλέον δε χρειάζεται καμία εγγραφή. Για να δημιουργήσετε το πρώτο σας γράφημα πατήστε Start Now For Free ή σε ένα από τα χρωματιστά πρότυπα (templates) που ακολουθούν:Μόλις το κάνετε, το μόνο που απομένει είναι να ενημερώσετε το γράφημά σας με τα δεδομένα που θέλετε να αναπαραστήσετε. Προσθέστε λοιπόν τίτλο, υπότιτλο, τα δεδομένα σας, επιλέξτε χρώματα και στυλ, και αυτό ήταν όλο. Στο παρακάτω σχήμα θα δείτε όλα όσα χρειάζεστε:

Μόλις ολοκληρώσετε το γράφημά σας, πατάτε στην πάνω δεξιά γωνία το Generate Chart, και αφού δημιουργηθεί μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ως εικόνα ή να το μοιραστείτε μέσω συνδέσμου ή μέσω κοινωνικών δικτύων. Τόσο απλά!

Δείτε ένα παράδειγμα, που δημιούργησα σε μόλις 2 λεπτά!!!

Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. 🙂 Στην επόμενή σας παρουσίαση, θα προσθέσετε γραφήματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκιμάστε το για να είστε έτοιμοι!

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο