4ος Διαγωνισμός AegeanRobotics 2020

Η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Σάμου και τη Δ.Δ.Ε. Σάμου για τέταρτη συνεχή χρονιά τον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής AegeanRobotics Competition 2020. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαΐου 2020 στο κλειστό Γυμναστήριο στο Καρλόβασι της Σάμου.

Όλες οι συμμετοχές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, ενώ ο πρώτος στην κάθε κατηγορία θα λάβει ένα προγραμματιζόμενο ρομποτικό σύστημα με οδηγίες.

Οι δοκιμασίες στις οποίες μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι:

Δίνεται η δυνατότητα επιβράβευσης της έγκαιρης δήλωσης συμμετοχής. Δηλώστε συμμετοχή για τη δοκιμασία της Ελεύθερης Παρουσίασης / Free Style και η συμμετοχής σας θα παρουσιαστεί από τη σελίδα του διαγωνισμού διεκδικώντας τις ψήφους του κοινού.  Οι συμμετοχές που θα δηλώσουν μέχρι 20 Μαρτίου, θα ανακοινωθούν όλες μαζί στον επίσημο ιστότοπο, ενώ όποιες μπαίνουν μετά, θα παίρνουν ψήφους από τις στιγμή που θα μπαίνουν. Όλες οι συμμετοχές που θα διαγωνιστούν θα λάβουν bonus στην τελική βαθμολογία την ημέρα του διαγωνισμού, βάσει των ψήφων που θα πάρουν.

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμού.

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο