Ώρα της Γης 2020. Η φύση μετράει!

Φέτος η Ώρα της Γης (Σάββατο 28 Μαρτίου) είναι φορτισμένη με μια ιδιαίτερη σημασία. Με την Αυστραλία (από όπου ξεκίνησε η Ώρα της Γης) να έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές από τις φλόγες και την κλιματική κρίση σε πλήρη εξέλιξη, η Ώρα της Γης οφείλει να είναι ένα σημαντικό κάλεσμα σε δράση. Στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνονται από την πανδημία του COVID-19, προτρέπονται όλοι οι συμμετέχοντες στη φετινή Ώρα της Γης να γιορτάσουν διαδικτυακά, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε συνάθροιση ή εκδήλωση.

Αυτήν την περίοδο προέχει η δημόσια υγεία και οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων για να αντιμετωπίσουμε συλλογικά αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Υπάρχουν πολλοί ψηφιακοί τρόποι για να υψώσουμε τη φωνή μας για την προστασία της φύσης με πρώτο βήμα τη συμμετοχή μας και την ενημέρωσή μας από την ιστοσελίδα της WWF για την Ώρα της Γης.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 σβήσε και εσύ τα φώτα και στείλε το δικό σου μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερα στη σελίδα της WWF Greece για την Ώρα της Γης. Πλούσιο υλικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς στον σχετικό κόμβο.

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο