Κος Διαχειριστής

Χριστουγεννιάτικο Quiz 2020-2021

Ενημέρωση 25/12/2021: Το κουίζ για πέρσι δεν είναι πια ενεργό. Μπορείτε όμως να δείτε και να παίξετε το φετινό για το 2021-2022, εδώ.

Αγαπητοί/τές επισκέπτες/τριες του ιστοτόπου μου,

θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες σας καλές γιορτές! Η γέννηση του Χριστού να γεμίσει σπίτια και καρδιές με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Για μία ακόμη χρονιά, και μετά τη μεγάλη αγάπη που δείξατε στο περσινό, δημιούργησα ένα ακόμη πιο εμπλουτισμένο quiz για όλες τις ηλικίες, το οποίο μπορείτε να παίξετε με τις οικογένειές σας. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και θα περάσετε 20-30 όμορφα λεπτά, προσπαθώντας να απαντήσετε σε 60(!) ερωτήσεις σχετικές με τα Χριστούγεννα. Για να το κάνω ακόμη πιο ενδιαφέρον, θα παίξετε με χρόνο και με ανταγωνισμό! ???? Δηλαδή, μόλις πατήσετε το σύνδεσμο για να ξεκινήσετε, μπορείτε να δώσετε ένα όνομα (είτε αληθινό είτε ψευδώνυμο) και να δείτε πως τα πήγατε συγκριτικά με όλους όσους το απάντησαν.

Πώς θα παίξετε…

Με την είσοδο στην πλατφόρμα σας ζητηθεί ένα όνομα – ψευδώνυμο.

Επειδή παίζετε μα ανταγωνισμό, το όνομα που θα δώσετε θα φαίνεται στη λίστα συμμετεχόντων με το σκορ του καθενός. Φυσικά μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε και να βελτιώσετε το σκορ σας. Επίσης μπορείτε να το διαμοιράσετε όπου θέλετε. Ξεκινήστε το quiz, κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

Χριστουγεννιάτικο Κουίζ 2020-2021

Υ.Γ. Το κουίζ δημιουργήθηκε με το αγαπημένο μου Quizizz. Πληροφορίες για αυτό και άλλες εφαρμογές δημιουργίας παιχνιδιών για την τάξη και όχι μόνο, δείτε εδώ.

Καλές γιορτές σε όλες και όλους!

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο