Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες! Καλές γιορτές!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους! Υγεία, ευτυχία και καλές γιορτές. Ο νέος χρόνος να φέρει ότι επιθυμεί ο καθένας και η καθεμιά!

…και για να μπούμε στο κλίμα, μερικές διασκεδαστικές δραστηριότητες:

Το Κουίζ των Χριστουγέννων

Απαντήστε σε 60 ερωτήσεις για τα Χριστούγεννα! Μπορείτε να παίξετε όσες φορές επιθυμείτε και να πάρετε όση βοήθεια μπορείτε… Ιδανικά, μαζευτείτε όλη η οικογένεια και παίξτε μαζί!
Προσοχή όμως! Έχετε 30” για κάθε ερώτηση και ο πιο γρήγορος παίρνει και περισσότερους πόντους. Κλικ στην εικόνα που ακολουθεί, δώστε όνομα ή ψευδώνυμο και… καλή επιτυχία!

χριστουγεννιάτικο κουίζ


Puzzle

Δοκιμάστε να ολοκληρώσετε το puzzle, για να αποκαλυφθεί μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη Εικόνα! Προσοχή!  ….ο χρόνος  τρέχει!


Μουσικό Ημερολόγιο

Το δημιούργησα για το σχολείο μου. Αγαπημένα Τραγούδια (γνωστά και άγνωστα) για μικρούς και μεγάλους. Από την 1η Δεκεμβρίου μπορείτε να ανοίγετε μία καρτέλα την ημέρα. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν ανοίξει και οι 25 καρτέλες και πλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα! Αν για κάποιο λόγο δεν σας εμφανίζεται κάποια ημερομηνία, απλά ανανεώστε (Refresh με F5) τη σελίδα! Εναλλακτικά ανοίξτε το σε νέο παράθυρο κάνοντας κλικ εδώ.


Για περισσότερες δραστηριότητες και παιχνίδια, δείτε το Santa Tracker της Google, αλλά και πως μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας, εδώ.

Χρόνια πολλά!!!

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο