ΠρογραμματισμόςΣυνέδρια - Σεμινάρια

Google Animate a Name! Webinar σε Scratch

Η Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση έχοντας ως στόχο τη μείωση του ψηφιακού χάσματος και την προώθηση ευρωπαϊκών πολιτικών στην ελληνική κοινωνία που αφορούν στις  ψηφιακές δεξιότητες στηρίζει  συνεχώς την διάδοση δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού (EU CODE WEEK). Οι Έλληνες Πρέσβεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού (EU Code Week Ambassador) προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων χωρίς προηγούμενες γνώσεις προγραμματισμού, για τη συμμετοχή τους στα επιμορφωτικά webinars που πρόκειται να διοργανώσουν σχετικά με την εκμάθηση βασικών αρχών προγραμματισμού. Θέμα: Animate a Name!

webinar animate a name

Μπερδεύεις τον κώδικα με τον κωδικό;

Μάθε να τα ξεχωρίζεις προγραμματίζοντας! Δώσε ζωή στις λέξεις με γραφικά και ήχους, γράφοντας απλά κώδικα στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch του MIT.

Μάθε να προγραμματίζεις σε 2 μόλις ώρες με παιγνιώδη τρόπο. Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ποιος μπορεί να το παρακολουθήσει;

α) Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων.

β) Φοιτητές/φοιτήτριες παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών.

Τα Webinar θα γίνουν μέσω Google Meet (Θα σας σταλεί ο σχετικός σύνδεσμος μετά την εγγραφή σας) και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Διεξάγονται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες έως 21/3/2022.

Για την εγγραφή σας απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής φόρμας που θα βρείτε στο συνημμένο έγγραφο.

Απαιτήσεις:

– Προτείνεται η σύνδεση από PC ή Laptop

– Να έχετε δικό σας email

Διοργάνωση:

EU Code Ambassadors | Greece (Θεοδούλη [Λία] Τερζίδου, PhD – Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, PhD – Σταμάτης Παπαδάκης, PhD – Σπύρος Μπλάτσιος, MSc)

Δείτε το σχετικό έγγραφο με τις ημερομηνίες και τις πληροφορίες εγγραφής

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο