Ρομποτική

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας 2023

Το  Μεταπτυχιακό ΔΙ.Φ.Ε.Τ. του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) και τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αγίων Αναργύρων Αττικής, Αλεξανδρούπολης, Αμπελοκήπων Αττικής, Αργολίδας, Γρεβενών, Δράμας, Ευόσμου Θεσ/νίκης, Ηλιούπολης Αττικής, Θεσπρωτίας, Κέντρου Θεσσαλονίκης, Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κοζάνης, Κω, Λακωνίας, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ρεθύμνου, Σερρών, Τούμπας Θεσ/νίκης, Χανίων, με την υποστήριξη της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε., συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας 2023.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί δια ζώσης και διαδικτυακά στις 03 και 04 Μαΐου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Οι δια ζώσης παρουσιάσεις είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα διαλέξεων ή στο φουαγιέ (ως εκθέματα) ή και τα δύο.

Ενδεικτικό πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας 2023» μπορείτε να δείτε στο σχετικό έγγραφο στο τέλος του άρθρου

Καμία δραστηριότητα του φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Όλα τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στις δραστηριότητες με τις παρουσιάσεις θα λάβουν βεβαίωση για τη συμμετοχή τους. Επίσης, όλα τα πρόσωπα που θα παρακολουθήσουν δραστηριότητες του φεστιβάλ θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών είναι η σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου τους. Πριν την διεξαγωγή του φεστιβάλ, θα απαιτηθεί έγγραφη συναίνεση των γονέων – κηδεμόνων των μαθητών/τριών, αφού προηγουμένως ενημερωθούν σχετικά από το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας.

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας 2023 - αφίσα

Δείτε το σχετικό έγγραφο της ΔΔΕ Πέλλας

Δείτε την ανακοίνωση με τις αναλυτικές πληροφορίες

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο