Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ρομποτικής 18-28/11/2016

H Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ρομποτικής 2016 (European Robotics Week ERW, 18-28 November 2016) πλησιάζει με τη φιλοδοξία να ξεπεράσει σε επιτυχία και συμμετοχές κάθε προηγούμενη! Φέτος θα οργανωθούν μια σειρά από εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη που αποβλέπουν να φέρουν τη ρομποτική πιο κοντά στο ευρύ κοινό τονίζοντας την αυξανόμενη σημασία της ρομποτικής σε ένα πλατύ φάσμα εφαρμογών της καθημερινής ζωής και να προωθήσουν στους εκπαιδευόμενους όλων των ηλικιών την εκπαίδευση STEM (Science, Technology, Engineering, Maths).

eurobweek

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν σχολικές επισκέψεις με διαλέξεις και παρουσιάσεις, ξεναγήσεις σε εργαστήρια και εργαστήρια ανοιχτά στη συμμετοχή του κοινού, εκθέσεις, διαγωνισμούς σε δημόσιους χώρους κ.ά. Στις εκδηλώσεις οι συμμετέχοντες φορείς (επιχειρήσεις, εταιρείες, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, σχολεία κ.ά.) φέρνουν τη ρομποτική τεχνολογία κοντά στο κοινό και εκπαιδεύουν/ενημερώνουν σχετικά με το πώς η ρομποτική επηρεάζει σήμερα και στο μέλλον τη ζωή τους.

Όλες οι εκδηλώσεις προβάλλονται στην επίσημη ιστοσελίδα https://eurobotics.net/robotics_week/events/index.html

Η επιτυχία του ΕuRobotics Week εξαρτάται από το πλήθος των συμμετεχόντων. Μπορείτε να προετοιμάσετε τις δικές σας εκδηλώσεις και να τις καταγράψετε στην επίσημη ιστοσελίδα register your events.

Φιλοδοξούμε σύντομα ο Ελληνικός χάρτης events map να γεμίσει από εκδηλώσεις!

Πληροφορίες για το πώς θα καταγράψετε την εκδήλωσή σας εδώ ( ή εναλλακτικά στείλτε μας πληροφορίες για την εκδήλωσή σας στο info@edumotiva.eu και θα την καταγράψουμε εμείς).

Μπορείτε να βρείτε τους λογότυπους ERW2016 εδώ

Πλήρης οδηγός με πληροφορίες:

https://eu-robotics.net/robotics_week/upload/About_euRobotics_Week/ERW-HANDBOOK-150ppi.pdf (web resolution)

https://eu-robotics.net/robotics_week/upload/About_euRobotics_Week/ERWHANDBOOK-240dpi.pdf (high resolution)

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός EDUMOTIVA –European Lab for Educational Technology είναι εθνικός συντονιστής για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ρομποτικής 2016 και θα είμαστε στη διάθεσή σας για όποια βοήθεια ή περαιτέρω πληροφόρηση χρειαστείτε.

Ας εργαστούμε από κοινού για την επιτυχία της Ευρωπαϊκής ΕΒδομάδας Ρομποτικής 2016!

Δρ. Δημ. Αλιμήσης

EDUMOTIVA National Coordinator euRobotics Week 2016

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο