Λογισμικό

Μοιραστείτε στιγμιότυπα της οθόνης σας με το Jing

Πόσες φορές χρειαστήκατε ένα στιγμιότυπο της οθόνης σας; Πόσες φορές πατήσατε το print screen στο πληκτρολόγιό σας και έπειτα επικόλληση σε επεξεργαστή φωτογραφιών κλπ κλπ; Τι θα λέγατε αν είχατε οποιαδήποτε στιγμή θέλατε ένα κουμπάκι στην επιφάνεια εργασίας σας που θα έκανε όλα τα παραπάνω με πολύ πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο; Αν είναι αυτό που σας έλειπε, διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο! Ας γνωρίσουμε το Jing!

Το Jing είναι ένα πολύ εύχρηστο προγραμματάκι με το οποίο μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποθηκεύσετε ένα στιγμιότυπο της οθόνης σας.

Το πρόγραμμα θα σας παρέχει ένα εικονίδιο (με τη μορφή του ήλιου) στο πάνω μέρος της οθόνης του Υπολογιστή σας, το οποίο θα είναι προσβάσιμο όσα παράθυρα και αν έχετε ανοικτά, χωρίς να χρειαστεί να ελαχιστοποιήσετε τίποτα!

Το Jing αποθηκεύει μια στατική εικόνα ή ένα flash βίντεο καταγράφοντας όλες τις κινήσεις σας (μέγιστης διάρκειας 5 λεπτών).

Ας τα δούμε όλα βήμα βήμα.

Συνδεθείτε στον επίσημο Ιστότοπο και κατεβάστε την εφαρμογή.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα σας ζητηθεί ένα email και ένας κωδικός πρόσβασης και πλέον θα βλέπετε τον “ήλιο του Jing” στο πάνω μέρος της οθόνης σας.

Κάθε φορά που μετακινείτε το ποντίκι πάνω στον ήλιο, εμφανίζονται 3 ακτίνες: Capture, History, More.

Στο Capture: ο δείκτης του ποντικιού σας γίνεται σταυρός με τον οποία σας ζητείται να επιλέξετε την περιοχή που θέλετε να αποθηκεύσετε.

Στο History: βλέπετε όλες τις προηγούμενες περιοχές που αποθηκεύσατε

Στο More: εμφανίζονται περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης.

Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι το κουμπί  Capture.

jing1

Το πατάμε και επιλέγουμε την περιοχή που θέλουμε να αποτυπώσουμε. Αφού το κάνουμε μπορούμε να αποθηκεύσουμε μια στατική εικόνα της περιοχής ή να ξεκινήσουμε την εγγραφή ενός βίντεο με ότι θα συμβαίνει στην επιλεγμένη περιοχή. Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη και θα τα καταφέρετε σίγουρα από την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε!

Στη σελίδα του Jing υπάρχουν πάρα πολλοί οδηγοί-βίντεο που θα σας καθοδηγήσουν σε ότι θέλετε να κάνετε!

Απλά δοκιμάστε το!

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο