Διαμοιρασμός μικρών αρχείων με ταχύτητα και ασφάλεια με το Tiny Upload

Ο διαμοιρασμός αρχείων μέσω υπηρεσιών file hosting (φιλοξενίας αρχείων) είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Υπηρεσίες όπως το Dropbox, το Drive της Google, το Mega, και πολλά άλλα, ανταγωνίζονται προσφέροντας στους χρήστες όλο και περισσότερο χώρο και δυνατότητες για να κερδίσουν την προτίμησή τους. Τι γίνεται όμως όταν τα πρώτα κριτήρια είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια και όχι ο όγκος των δεδομένων; Όταν απλά θέλουμε να διαμοιραστούμε ένα αρχείο, χωρίς την ανάγκη εγγραφής σε πλατφόρμες, τη δημιουργία λογαριασμών, και άλλα προαπαιτούμενα; Τη λύση για τα παραπάνω προσφέρει το Tiny Upload!

Με το Tiny Upload μπορούμε να ανεβάσουμε όσα αρχεία επιθυμούμε, αρκεί να μην υπερβαίνουν το μέγεθος των 50MB. Τα αρχεία παραμένουν στους servers της υπηρεσίας για πάντα, εκτός αν παραμείνουν ανενεργά (χωρίς να τα κατεβάσει κανείς) για 100 ημέρες. Δε χρειάζεται καμία απολύτως εγγραφή και το κατέβασμα των αρχείων γίνεται άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση με μηνύματα ή διαφημίσεις όπως σε άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες. Γενικά η υπηρεσία είναι “στημένη” με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί μικρά αρχεία με έμφαση στην ταχύτητα και την ασφάλεια.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εφαρμογής. Ανεβάστε το αρχείο που επιθυμείτε, προσθέστε προαιρετικά μια περιγραφή και πατήστε Upload:

Μόλις ολοκληρωθεί το ανέβασμα του αρχείου θα δείτε ένα μήνυμα σαν αυτό:

Πατήστε close και θα λάβετε δύο συνδέσμους.

Ένα σύνδεσμο για να κατεβάζετε το αρχείο, εσείς και σε όσους τον κοινοποιήσετε, και…

…έναν για την περίπτωση που θελήσετε να το διαγράψετε:

Αυτό ήταν! Με ένα σύγχρονο browser και κανένα άλλο προαπαιτούμενο, μπορείτε να ανεβάζετε τα αρχεία σας και να τα μοιράζεστε με τους συνεργάτες σας. Και προπάντων με ταχύτητα και ασφάλεια. Δοκιμάστε το!

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο