Τηλεδιασκέψεις με το Skype χωρίς εγγραφή και εγκατάσταση εφαρμογής

Από τα πλέον περιζήτητα εργαλεία των ημερών, είναι αυτά που παρέχουν υπηρεσίες συνεργασίας από απόσταση. Ένα από τα πλέον δημοφιλή είναι το Skype, που οι περισσότεροι και οι περισσότερες από εσάς θα το έχετε δοκιμάσει κάποια στιγμή. Η κυρία Microsoft λοιπόν, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσίασε μια έκδοση του Skype (Meet Now) με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε μια τηλεδιάσκεψη με μόλις λίγα κλικ, χωρίς εγγραφή και ανάγκη για λήψη κάποιας εφαρμογής. Ας δούμε πως…

Επισκεφτείτε τον σχετικό ιστότοπο, και χωρίς πολλά πολλά, πατήστε το κουμπί: Δημιουργία δωρεάν σύσκεψης. Σημείωση: Χρησιμοποιήστε Chrome ή Edge (ο Firefox δεν υποστηρίζεται μέχρι στιγμής):

Η πλατφόρμα θα δημιουργήσει για εσάς ένα μοναδικό σύνδεσμο, τον οποίο απλά κοινοποιείτε στους συνεργάτες σας. Πατάτε στη συνέχεια έναρξη κλήσης:

Θα ενημερωθούν όσοι έχουν το σύνδεσμο για την πρόσκληση και χωρίς καμία εγγραφή, πατώντας συμμετοχή ως επισκέπτης…

… δίνουν το όνομα ή ένα ψευδώνυμο και συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη:

Η εφαρμογή μας καλωσορίζει, δίνουμε δικαιώματα σε μικρόφωνο και κάμερα (αν θέλουμε), και με το κουμπί έναρξη κλήσης, συμμετέχουμε:

Ενεργοποιούμε μικρόφωνο, κάμερα κατά βούληση ή τερματίζουμε την κλήση από τα σχετικά κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης μας:

Όλα τα γνωστά εργαλεία του Skype στη διάθεσή μας:

Συνομιλίες (Chat), ανέβασμα εικόνας, δημιουργία ψηφοφορίας, και πολλά ακόμη εργαλεία για την πραγματοποίηση μιας ολοκληρωμένης τηλεδιάσκεψης στον φυλλομετρητή μας:

Σημειώνουμε ότι σε όλα τα στάδια δεν κάναμε καμία εγγραφή, δεν χρησιμοποιήσαμε την εφαρμογή, καλέσαμε όποιον θέλαμε, και όλα αυτά με λίγα μόλις κλικ στον υπολογιστή μας.

Γρήγορο και χρήσιμο!


Παρατήρηση: για μέγιστη ασφάλεια χρήσης της πλατφόρμας: Ανοίξτε το σύνδεσμο της τηλεδιάσκεψης σε ιδιωτικό παράθυρο στο φυλλομετρητή σας ώστε να μη χρησιμοποιούνται cookies, και να μην αποθηκεύονται δεδομένα. 😉

Share
Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο